maanantai 5. huhtikuuta 2021

Erilaisten monenmuotoisten pensasaitojen muotoonleikkaukset, alasleikkaukset, sopimuksen mukaan tarvittaessa leikkaustuotosten poiskuljetus siirtolavalla jos sitä on niin paljon

Erilaisten monenmuotoisten pensasaitojen muotoonleikkaukset, alasleikkaukset, sopimuksen mukaan tarvittaessa leikkaustuotosten poiskuljetus siirtolavalla jos sitä on niin paljon

Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291
Isojen pihapuidenkin kaadot tilauksesta käteisellä edeten, toisinaan tilaaja tai joku muu apumiehenä tai sitten teen yksin, ihan miten sovitaan
Ohessa pihtakuusen kaatovideoni:

 
Eri blogeissa työnäytteitä että markkinointiani pihatyöt asiassa
Yksityistalouksilla kotitalousvähennysoikeus töistäni. 

Pensasaitojen leikkaukset tehdään joko pensasleikkurilla tai raivaussahalla / moottorisahalla riippuen kohteesta millaista paksuutta:  
Siirtolavalle leikkaustuotteen siirto hinnoitellaan erikseen samoin tuntihintana, jollei tilaaja / talkooporukka sitä siirtolavalle siirrä.

Tapauskohtaisesti sovimme kussakin kohteessa mitä tehdään ja sen mukaan kun tulee maksua niin edetään. Näin ei tule ylläreitä kummallekaan osapuolelle.

Kohteen kuvaus ennen aloitusta niin näkyy tarvittaessa mitä on tehty ja mikä lähtöasetelma:

Ohessa video siirtolavan tuonnista kohteeseen. Yleensä aina toistaiseksi on kohteeseen laakista otettu isoin siirtolava kun on omakotitalon kohteesta:


Siirtolavasta tulee erikseen lasku osoiteperusteisesti siirtolavayrittäjältä, jollet sitä maksa minulle suoraan samalla kun leikkaustani

Takana on jo yli 40 vuotta erilaisten pensasaitojen, pihojen, niittyjen ojien leikkaamista miten milloinkin on sovittu. Hommat hoituvat ilman turhia tuhinoita.

Tilaus on vastaanotettu kun etumaksu on  joko osittain tai kokonaan kourassa, erilaisten palkkioita pankille tai korttiyhtiöille veloittavia yhtälöitä en vastaanota. Eri asia jos tilaus on enemmän kuin useita satasia ja tilaus maksetaan pankkiin niin että tililla edeltävänä päivänä ennen toimea.

Kun tekee hikistä hommaa kohtuu hintavilla kaluilla haluaa olla varma saannostaan. Laskuun teko ei anna motivaatiota, kun on käynyt ilmi että tässä Tampereen talousalueellakin on näitä jotka kyllä tilailevat laskien sen varaan, että yksityisyrittäjällä ei ole sitä samaa oikeussuojaa kuin markettikauppiaalla, jolla jo euron tavara on vähintään näpistys.

Blogien kuvista videoista näkyy että hommat sujuvat ja niitä tilataan, mutta palvelen vain maksavia asiakkaita en näitä liituraitatilaajia jotka pyrkivät hinnanalennuksiin tai jättävät maksamatta härskisti luottaen että kusetus on sallittua. Jokainen yrittäjä on ko tapauksiin törmännyt, eikä halua yhtäkään lisää.

Leikkauksen hinta määräytyy aidan pituuden, korkeuden, lajikkeen ja aitaa ympäröivän maaston muodosta. Jyrkkä kivinen rinne on hankalin ja aikaa vievin varsinkin jos on irtokivinen. 

Suuntaa antavat laskurit ovat harhaanjohtavia, sillä toiset voivat olla jopa yli 3 metriä paksuja aitoja, toiset harvoja ja osin kuolleita etc.

Sopimuksen mukaan toimitamme leikkausjätteen jäteasemalle, tai voimme hakettaa aitajätteen uusiokäyttöä varten paikalla riippuen mitä leikattu tuotos on. Orapihlajaa en haketa.

Https://Talonmiespalvelu.blogspot.com blogissa lisää palveluistani

Stihl 460 oksahakkurilla ranteenpaksuisetkin menevät vielä lastuiksi ;) mitkä voi levittää eri puolille puutarhaanne marjapensaiden juurakoista alkaen:


----
Maanmuokkaukset Tampereen talousalueella:

Puutarhajyrsintatyöt Viking 585:lla tarvittaessa vakoaura etc mukana
Katso yllä ja alla mainituista blogeista lisää. Nähdään ;)?

---------
-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti